Invitasjon til kurs i koding

Det blir kurs i Scratch på ungdomsklubben 22/11, 29/11 og 6/12 for elever på 7.-.10. trinn.

Tilstandsrapport for grunnskolen i Sigdal 2017

Tilstandsrapport 2017 PDF document ODT document ,med oppsummering for skoleåret 2016/2017, legges frem for Hovedutvalget for oppvekst og kultur den 15.11 og behandles i Kommunestyret den 14.12.2017. Tilstandsrapporten gir informasjon om læringsresultat og læringsmiljø i Sigdalsskolen i skoleåret 2016-2017.

Næringskonferanse i Sigdal 23. november 2017 - meld deg på!

Hele næringslivet i Sigdal tar pulsen på seg selv, og ser sammen inn i fremtiden. Interessante foredragsholdere og kåring av "Årets Bedrift 2017".
Torsdag 23. november kl. 14.00 Prestfoss samfunnshus. Under les mer finner du program og link til påmelding.

Offentlig ettersyn med frist 29.12.2017.

5 gamle reguleringsplaner hvor kun deler av planen er gjeldende, foreslås opphevet. Hensikten med opphevingen er å fjerne planer som ikke har noen funksjonn.

Handlingsprogram og økonomiplan 2018-2021. Budsjett 2018

Rådmann og ledere i Sigdal kommune har i dag lagt fram forslag til budsjett 2018. Budsjettet skal nå behandles i råd, utvalg og formannskapet i november og kommunestyret 14. desember.

Reduserte åpningstider på biblioteket i Prestfoss

På grunn av sykdom  vil det i perioden 6.-16. november være

reduserte åpningstider på biblioteket i Prestfoss

Flyktningetjenesten har behov for vintertøy

Flyktningetjenesten har behov for varmt vintertøy; ulltrøyer/ullstilongs, fleece, ytterjakker, utebukser, utedresser, luer og votter.  Det er behov for klær til alle aldre, barn og voksne. Barna går i barnehage og på  skole, og da har man spesielt behov for utedresser og skiftetøy.

Gjenvinningsstasjon i Nedre Eggedal

Siste åpningsdag på torsdager inneværende år er i dag 27.oktober. F.o.m. uke 44 er det åpent på lørdager i tidsrommet kl. 10.00 – kl. 14.00.

Sigdal kommune tilbyr deg å betale regningene med bruk av eFaktura

Hva er eFaktura? En eFaktura kommer ferdig utfylt og klar til betaling direkte i nettbanken din. Alt du trenger å gjøre er å godkjenne den. Du kan kombinere eFaktura med Avtalegiro, slik at regningen blir betalt automatisk. Dine eFakturaer oppbevares elektronisk i nettbanken.

TV-aksjon

Flott innsats av ungdommer og voksne på årets TV-aksjon. Da bøssene var telt opp søndag kveld, viser det et resulat på kr. 72,64 pr. innbygger. I Sigdal er det elevene på 9. trinn som er bøssebærere og ulike lag/organisasjoner/politikere kjørter bøssebærerne rundt. I år klarte vi ikke å dekke opp alle rutene, og det er beklagelig. Vi hadde i forkant skrevet på kommunenes nettside og facebookside at vi trengte bøssebærere.