Ledig stilling: Prosjektleder velferdsteknologi i Midt-Buskerud

Modum, Sigdal og Krødsherad samarbeider i et regionalt prosjekt for å tilrettelegge for at velferdsteknologi skal bli en naturlig del av tilbudet innen helse- og omsorgstjenester innen 2020.

Renovasjon

Gjenvinningsstasjonen i Nedre Eggedal er åpen torsdag fra kl. 15.00 - kl. 19.00 (ut oktober måned) og lørdager fra kl. 10.00 - kl. 14.00.

Åpningstider kirkekontoret i sommer

Uke 29 er kontoret åpent mandag kl. 10.00 - 14.00. Uke 30 er kontoret åpent onsdag og torsdag kl. 10.00 - 14.00.

Åpent møte for grunneiere på Norefjell

Møte finner sted på kommunehuset i Prestfoss onsdag 9. august kl. 16.30-19.30. Mer informasjon under les mer.

Lensmannskontoret informerer

Lensmannskontoret i Sigdal er ikke bemannet i uke 28-31 på grunn av ferie. I denne perioden kan Modum lensmannskontor kontaktes på 32782960. Anders Fossen Halleland er fungerende for lensmann for Modum Sigdal og Krødsherad i perioder i sommer å kan nås der.

Andre politi og sivile henvendelser svares også fra Modum.

Mantall Stortingsvalget

Mantallet til Stortingsvalget er nå lagt ut på kommunehuset i Prestfoss. Mantallet for Sametingsvalget legges ut så snart dette er mottatt.

Skatteoppkreveren informerer

Kassafunksjonen for skatteoppkreveren er opphevet. Dette betyr at det ikke lenger er muligheter for kontaktbetalinger for skatt og avgift.
Innbetalinger skal nå foregå pr. bank.

Kommunens egengodkjenning

Kommunestyret i Sigdal har i møte 29.06.2017 vedtatt følgende reguleringsplan:Reguleringsplan for Dukeli øst Gnr 127/1.

Utviklingsfondet for kommunene Nore og Uvdal, Rollag og Sigdal

Styret for Utviklingsfondet for kommunene Nore og Uvdal, Rollag og Sigdal har besluttet å utsette kunngjøring av milder til nye prosjekter. Dette skyldes blant annet at den årlige avkastningen av fondet har vært lavere enn forventet. Ved utlysning av milder vil dette bli kunngjort i Laagendalsposten, Bygdeposten og på kommunens nettsider.

En gledens dag - Sigdalsheimen har fått el-sykkel!

Beboere og ansatte synes dette er helt topp! God stemning både i passasjersete og på sykkelsete.
Gavemidler har gjort det mulig å anskaffe sykkelen.