Reisemålsprosess Norefjell - møte flyttet til 16. juni

Tidligere annonsert møte torsdag 15. juni er flyttet til fredag 16. juni kl. 13.00-15.00 på kommunehuset i Sigdal. ÅF konsult deltar og vil gi sine foreløpi9ge skifaglige vurderinger for Norefjell. Reisemålsprosess Norefjell har egen facebookside; https://www.facebook.com/groups/487266578329231/

Gjenvinningsstasjonen er stengt torsdag 25. mai.

Gjenvinningsstasjonen i Nedre Eggedal er stengt torsdag 25. mai på grunn av helligdag.

Flomvarsel

Det kom mye regn, og mer enn ventet, på Sør- og Østlandet torsdag 18. mai. Sammen med snøsmelting har dette ført til flom i mange vassdrag på Sør- og Østlandet. I mange av de mindre vassdragene er vannføringen nå kulminert, og her ventes det synkende vannføring de neste dagene.

17. mai - program for Eggedal, Prestfoss og Nerstad

Vi ønsker alle en fin 17. mai, og under les mer finner du program for dagen.

Renovasjon

Førstkommende onsdag, 17. mai, er det ikke tømming av søppel. Det forskyves en dag, så de som har tømming onsdager får tømming torsdag.

Prestfoss bru klar til 17. mai

Vegvesenet melder om at Prestfoss bru skal være klar til 17. mai.

Sigdal kommune innfører beredskapsvarsling med SMS

Sigdal kommune innfører om kort tid beredskapsvarsling via SMS, som en av de første kommunene i landet. Med dette systemet kan man nå ut til hele kommunen eller bestemte områder via en SMS for å varsle om feks. skogbrann og ekstrem utvær.

Ledig stilling som barnehagelærer Prestfoss barnehage

Prestfoss barnehage søker etter barnehagelærer - 100% vikariat fra 07.08.17 til 06.07.18. Satsningsområdet er nærmiljø og samfunn. Barnehagen prioriterer å være mye ute, og har en lavo som benyttes gjennom hele året.

Viltfond

Søknadsfrist til det kommunale viltfond er 15. mai 2017

Interkommunal barnevernvakt

Interkommunal barnevernvakt er en akuttberedskap som skal gi barn, unge og deres familier nødvendig hjelp utenom barneverntjenestens ordinære kontortid.