Sigdal; stedet for deg!

For deg som ønsker et sted med flott natur, billige hustomter/hus eller hytte, gode oppvekstvilkår, full barnehagedekning, en god og stabil grunnskole og et meget aktivit foreningsliv, er Sigdal stedet for deg.

Hvorfor velge Sigdal?

Sigdal kommune har 4 foreldredrevne barnehager og tilbyr 184 barnehageplasser. Vi har full barnehagedekning og kan tilby barnehageplasser fortløpende.  Klikk her for info om barnehagene i kommunen

Sigdal kommune har tre flotte barneskoler med sfo-tilbud og en ungdomsskole. Alle skolene i Sigdal har  gjennomgått en stor renoveringsprosess de siste årene og fremstår nå med gode, fleksible læringsarealer.  Klikk her for info om skolene

I Sigdal kan du skaffe deg flotte boligtomter og realisere boligdrømmen til en brøkdel av prisen av det du må betale i nabokommunene og i byene.
Det siste året er det lagt ut 6 flotte tomter i kommune. Tomtene,som ligger på Nerstad, ligger landlig til og har gangavstand til skole, barnehage og idrettsanlegg.
Tomtene er bla perfekte for de som ønsker kort avstand til Kongsberg, Drammen og Hønefoss.
Her finner du mer informasjon, med kart og bestemmelser.

Aktuelle linker:

Sigdal kommune har fokus på "Bolyst og Blilyst" og har gjennomført et prosjekt på dette. Rapporten finner du her.

Informasjon og nettsider

På nettsidene www.sigdal.kommune.no, www.sigdal.no, og på kommunens facebook side har vi lagt ut informasjon som vi håper og tror kan være nyttig for deg.
Ønsker du ytterligere informasjon, så er det bare å ta kontakt med oss på telefon eller send en mail til post@sigdal.kommune.no.

Tips en venn Skriv ut