Vaksine_400x244

INFORMASJON OM KORONA OG VAKSINE

KLIKK HER

17. mai

Norges nasjonaldag markeres i Sigdal med gudstjenester, korps og tale digitalt. Under les mer finner dere utfyllende program.

Kl. 10.30 - Gudstjeneste ved Eggedal eldresenter
Eggedal skole og ungdomskorps spiller. Ordfører Tine deltar. Det vil ikke være mulig for andre å komme på denne gudstjenesten da den er forbeholdt beboerne på eldresenteret, og vi fortsatt må forholde oss til de nasjonale retningslinjer i henhold til smittevern.

Gudstjeneste med sokneprest Lise Kleven blir lagt ut på facebook-siden til «Den Norske kirke i Sigdal og Eggedal» kl. 08.00.


Kl. 12.00 - Gudstjenesten på Sigdalsheimen
Sigdal skole og ungdomskorps spiller. Ordfører Tine deltar. Det vil ikke være mulig for andre å komme på denne gudstjenesten da den er forbeholdt beboere og vi fortsatt må forholde oss til nasjonale retningslinjer i henhold til smittevern.


Kl.12.00 - Synger hele Norge «Ja vi elsker» – syng med der du er!


Kl. 12.30 - Dagens tale
To elever fra 10. klasse ved Sigdal Ungdomsskole holder årets 17. mai-tale. Talen filmes på forhånd og publiseres på Sigdal kommunens facebook- og hjemmeside.

Filming
Det vil bli brukt droner til filming og intervju av folk som står langs veien, så vi oppfordrer alle til å vinke og flagge. Det vil også bli filmet på Eggedal eldresenter og ved Sigdalsheimen.

Del bilder med oss
Legg gjerne bilder på Innstram og bruk emneknagg; #mittsigdal. Send bilder på melding til kommunens facebook-side eller på epost til , tone.eidal.frovoll@sigdal.kommune.no , så lager vi 17. mai album og deler med dere på facebook.

Vi ønsker alle en fin 17.mai!