Vaksine_400x244

INFORMASJON OM KORONA OG VAKSINE

KLIKK HER

Aktiviteter og arrangementer

Alle aktiviteter og arrangementer er stengt

I hennhold til §3 og §4 i lokal forskrift om smitteverntiltak i Sigdal kommune vedtatt 10.11.2020 er det ikke tillat og gjennomføre innendørs og utendørs arrangementer.

Informasjon om utleie og aktiviteter på skole og samfunnshus frem til 15.09.2020.

Vi har en pågående pandemi i samfunnet, men en oppblomstring av smitte lokalt flere steder i landet de siste ukene. Sigdal kommune har så langt (pr. 17.08.2020) ingen påvist smitte i kommunen, men vi er i beredskap og vil fortsette å være det i tiden fremover. Det avholdes jevnlige møter i kriseledelse, og det ble i møte 17.08.2020 besluttet å videreføre følgende tiltak i første omgang, frem til 15. september 2020:

  • Samfunnshusene og skolene vil fortsatt være stengt for aktiviteter og utleie.
  • Ungdomsklubben vil være stengt.
  • Bygdekinoen vil være stengt.

Aktiviteter og arrangementer

Koronaviruset rammer også kulturlivet og frivilligheten, og over hele Norge har en rekke arrangementer i kultur, frivillig- og idrettssektoren blitt utsatt, stengt eller avlyst. 

Lotteri- og stiftelsestilsynet forvalter en kompensasjonsordning, der arrangører i frivillig- og idrettssektoren kan få kompensert for tapte billettinntekter og deltakeravgifter, samt merutgifter. Kulturrådet forvalter en ordning rettet mot kulturlivet.  
 

Frist for å søke om kompensasjon er satt til 21.04.2020
Klikk her for å lese om kompensasjonsordningen
 

 

 

Aktiviteter vil midlertidig innstilles, ta kontakt med arrangør.