Aktuelt fra helse og sosial

Eggedal legekontor stengt

Eggedal legekontor stengt:

Legene har kommet fram til den beslutning av følgende årsaker: 1) Smittevernutstyr: Det er ingen egen inngang for pasienter med mistenkt smitte, det er felles venterom, ikke eget smitterom som kan benyttes til undersøkelse. Disse fasilitetene har vi i Prestfoss.  2) Av hensyn til redusert bemanning.

Er du sykepleier eller har annen helsefaglig kompetanse?

Er du sykepleier eller har annen helsefaglig kompetanse, men jobber med helt andre oppgaver i dag? Sigdal kommune kan komme til å trenge din hjelp!

Informasjon til brukere av hjemmetjenesten

Hjemmetjenesten informerer: Sigdal kommune, som resten av Norge er i en vanskelig situasjon på grunn av spredning koronaviruset. Vi i hjemmetjenesten er godt i gang med å planlegge hvordan de skal bruke personalet i hjemmetjenesten for å kunne gi nødvendig helsehjelp til de som trenger det mest. Vi opprettholder hjelpen slik den er, så lenge det lar seg gjøre.

Kommuneoverlegen informerer

Oppdatet informasjon fra kommuneoverlegen kan du høre i intervjuet under les mer.

Hjelp til selvhjelp - fra Rask psykisk helse

Det å være isolert fra andre i lengre tid kan være slitsomt. Vi kan alle kjenne at det gjør noe med psyken vår. Derfor har vi listet opp noen gode råd og veiledninger.

Kommunedirektøren og beredskapssjefen orienterer om situasjonen

Kommunedirektør Jostein Harm og beredskapssjef Henrik Mørch informerer om hvordan kommunen arbeider med beredskapen og hvordan de kommuniserer med innbyggere og besøkende.

Kommunelegen og ordfører orienterer om situasjonen

Kommunelege Beate Smetbak og ordfører Tine Norman informerer om status rundt koronautbruddet i Sigdal.

Spørsmål og svar om koronaviruset

Koronaviruset får enorme konsekvenser for hverdagen vår. Spørsmål og svar vi alle lurer på i disse tider:

Nå kan du registrere korona-mistanke

Løsningen skal brukes av deg som har symptomer som kan skyldes koronavirus.

Hva er prosedyren ved smitte av koronavirus?

De som avgir positive prøver i Sigdal blir kontaktet av Sigdal kommune. Den som er smittet skal oppgi alle den har vært i kontakt med som beskrevet under nærkontakt i henhold til definisjon av nærkontakt.