Vaksine_400x244

INFORMASJON OM KORONA OG VAKSINE

KLIKK HER

Aktuelt

Se og hør årets 17. maitale presentert av Selja Adomaityte og Maya Karhu fra Sigdal ungdomsskole.

I dette innslget møter vi Selija Adomaityte og Maya Karhus fra Sigdal ungdomsskole som holder årets 17. mailage  Sigdal.

For øvrig informasjon om hva som skjer i Sigdal på nasjonaldgen, klikk  her.

17. mai

Norges nasjonaldag markeres i Sigdal med gudstjenester, korps og tale digitalt. Under les mer finner dere utfyllende program.

Kjøre sykepleiere - gratulerer med dagen!
I dag er det den internasjonale sykepleierdagen. Sigdal kommune ønsker å takke alle sykepleiere for den fantastiske innsatsen dere gjør, spesielt gjennom det siste året.

Gjenvinningsstasjon stengt torsdag 13. mai.

Kr. Himmelfartsdag er torsdag 13. mai og gjenvinningsstason er da stengt.

FN's 17 bærekraftsmål - et bærekraftig Sigdal mot 2035

Nå starter Sigdal kommune arbeidet med rullering av kommuneplanens samfunnsdel 2022-2035. Samfunnsdelen er kommunens viktigste verktøy for planleggingen av framtida. Arbeidet med å få inn nødvendig informasjon fra innbyggerne og fritidsbeboerne om hvilken utvikling man ønsker for Sigdal begynner derfor også nå.

Tettpå Sigdal

Tettpå er et tiltak på tvers av offentlige etater, partene i arbeidslivet, byggebransjen og forbrukernes interesseorganisasjoner. Tiltaket er implementert i mange av landets største by- og hyttekommuner.

Kommuneundersøkelsen 2021

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) presenterer sin årlige kommuneundersøkelse om samfunnssikkerhet og beredskap.

Klima- og energikampanje rettet mot boligeiere

Det gjennomføres en klima- og energikampanje i Viken fylke fram til 15. desember 2021. Tirsdag 11. mai kl. 11.00-12.00 arrangeres det er digitalt lunsjmøte på Facebook om smarte klima- og energitiltak i boliger.

Ny rektor ved Sigdal ungdomskole

Vi har tilsatt ny rektor på Sigdal ungdomsskole. Han heter Sondre Nordli. Sondre er 49 år og bosatt i Mjøndalen. Han er nå avdelingsleder for ungdomstrinnet på Gulskogen skole i Drammen. Han har erfaring fra privat næringsliv og fra lederjobber ved Gulskogen skole, Vestfossen skole og Lierbyen skole. Vi gleder oss til at Sondre skal begynne i sin nye stilling hos oss 1/8 2021.