Aktuelt

Kommuneoverlegen informerer

Kommuneoverlegen informerer - oppdateres daglig. Informasjonen finner du under les mer.

Påskehilsen fra ordfører Tine Norman.

Fortsatt stengte skoler og barnehager i Sigdal

Tre uker med hjemmeskole har gått, og nå får elevene påskefri! Lærerne skryter av elevene, som har taklet situasjonen bra. Alle har vist tålmodighet, kreativitet og omstillingsevne. 

Som et videre smittevernvedtak har kriseledelsen i Sigdal besluttet å opprettholde stenging av skoler/ barnehager frem til og med 24.04.2020. Dette innebærer at den digitale opplæringen i skolene fortsetter fra 14.04.2020. Ny vurdering om mulig forlengelse av vedtaket vil foreligge senest 20.04.2020.

Er du sykepleier eller har annen helsefaglig kompetanse?

Er du sykepleier eller har annen helsefaglig kompetanse, men jobber med helt andre oppgaver i dag? Sigdal kommune kan komme til å trenge din hjelp!

Helse- og sosialsjef Linda Torgersen informerer.

Telefonvenn

TelefonVenn er en tjeneste opprettet i forbindelse med koronaberedskap for å minske ensomhet og uro. Koronautbruddet har skapt behov for noen å snakke med for de som sitter i karantene eller isolasjon pga. smittefare. Disse menneskene har fått snudd livet på hodet, og ensomheten kan bli tøff for mange. Ikke alle har familie i samme bolig, og kan heller ikke få besøk. Da er det viktig å ha noen å snakke med om løst og fast. En TelefonVenn ringer til avtalt tid, noe som igjen skaper forutsigbarhet og trygghet.  

Næringslivet  i Sigdal og spesielt de innenfor reiseliv er dessverre hardt rammet av situasjonen som har oppstått på grunn av koronaviruset.  Per Arne Lislien fra Sigdal Utvikling orienterer om hvordan dette preger bedriftene i kommunen.
NB: Dette innlegget ble spilt inn før det ble kjent at krisepakka fra regjeringen skulle legges fram i dag.

Kommunedirektør Jostein Harm og beredskapssjef Henrik Mørch orienterer.
 

Ledige stillinger

Sigdal kommune har ledige stillinger: helsefagarbeider, brukerstyrt personlig assistent, renholder, driftsleder/virksomhetsleder, sommervikar helsefagarbeider/miljøarbeider og fritidskontakt.