Aktuelt

Reguleringsplaner - offentlig ettersyn og vedtak

Reguleringsplan for Mikkelstjenn økogrend, Tempelnatten og Haglebutunet er på offentlig ettersyn. Reguleringsplan for Prestfoss sentrum nord og Åslandseter nedre ble vedtatt 25.06.2020.

Retningslinjer for gjerdehold i Sigdal kommune ble vedtatt av kommunestyret 25. juni 2020.

Det er nå åpna opp for å søke om å gjerde inn et mindre areal av hyttetomta. Det er viktig at gjerdene sikrer god dyrevelferd. Retningslinjene finner du under les mer.

Hanne Bredde Vig tilsatt som ny oppvekstsjef i Sigdal kommune

Hanne Bredde Vig, 54 år, fra Drammen er tilsatt som ny oppvekstsjef i Sigdal kommune.

Hva skal bygget hete?

 

Nå ønsker Sigdal kommune alle velkommen til å sende inn sine forslag til et fengende nytt navn på bygget som vil romme en rekke kommunale tjenester, næring og frivillighet.
Bankbygget, legesenteret eller hva du enn har kalt det hittil - det brune bygget vis à vis kommunehuset i Prestfoss sentrum trenger et nytt navn.

 

Kan du ha brunskogsnelger på eiendommen din?

Bestanden av brunskogsnegl i Prestfossområdet sprer seg, og blir stadig funnet på nye steder.
Mange tror de ikke har brunsnegler fordi de ikke ser dem på dagtid. Om de finnes i nabolaget, kan du gå ut fra at de også finnes hos deg. Let om kvelden fra solnedgang like før duggen legger seg, om natten, tidlig morgen og når det er fuktig/etter regn. Sneglene liker å oppholde seg på skyggefulle og fuktige steder. Der sneglene gjemmer seg om dagen, kommer de fram om kvelden. De gjemmer seg gjerne i grøftekanter så ta en ekstra kikk ut i kantene om du går tur om kvelden.

Ordfører Tine Norman ønsker alle en fin sommer, med mange gode opplevelser!

Beredskapssjef Henrik Mørch og helse- og sosialsjef Linda Torgersen minner om at det er viktig at alle følger smittevernreglene gjennom sommeren.

Hold meg, slipp meg - kurs for tenåringsforeldre

Modum Bads kurs- og konferansesenter inviterer i samarbeid med kommunene Modum, Sigdal, Krødsherad og Øvre Eiker til kurs for familer med barn i tenårene.

Formannskapsmøte torsdag 11. juni kl. 09.30 - streames

Formannsakpsmøte streames med lyd, da møte ikke er åpent for tilhørere grunnet koronapandeminen. Under les mer finner du link til streaming.

Sivilforsvaret tester tyfonene onsdag 10. juni

Onsdag 10. juni klokken 12.00 tester Sivilforsvaret signalet «Viktig melding – søk informasjon» i alle kommuner der det er montert varslingsanlegg.