Vaksine_400x244

INFORMASJON OM KORONA OG VAKSINE

KLIKK HER

Legesenteret

12.01.2021

Prestfoss legesenter holder stengt fra og med 13.01.21 og inntil videre som konsekvens av den uavklarte smittesituasjonen som er tilknyttet hjemmetjenesten i Sigdal. Legesenteret vil informere berørte pasienter direkte.


Legesenteret i Prestfoss holder åpent for akutt helsehjelp og testing av befolkningen ved mistanke om covid -19 smitte.

 

Legesenteret har nå flyttet inn i midlertidige lokaler i Sagveien 28. 
Åpningstid: 08.00 - 15.30.

Vi ber om at ingen oppsøker legesenteret uten avtale.

Prestfoss legesenter er åpent fra mandag til fredag fra 08.00 - 15.30.  Telefon 32 71 23 00. Det er tastevalg for spørsmål om koronavirus/vaksine.

Endret telefontid: tidsrommet kl. 08.15 - 11.30 og kl. 12.30 - 15.00 mandag-fredag.

Eggedal legekontor åpent hver tirsdag og torsdag fra 08.30 - 15.00. Telefon: 32 71 47 24.

Les mer om koronatesting her.

Digital bestilling av time, medisiner og fornying av resepter:

Fastlegene på Prestfoss legesenter og Eggedal legekontor tilbyr digitale tjenester på helsenorge,no. Det oppfordres også til å bruke denne digitale tjenesten der det er mulig. Det at flere bruker digitale bestillinger vil avlaste sentralbordet slik at legesenteret kan svare raskere på de henvendelsene som ikke kan tas digitalt. Digital henvendelse vil også begrense antall besøk på legesenteret. Det er et ønske å begrense antall personer samtidig inne på legesenteret under den pågående pandemien. På helsenorge kan du sende melding til fastlegen din, du kan bestille time og du kan fornye resepter.

Gå til helsenorge.no. Her kan du klikke på «send en melding» eller «bestill en time» eller «forny en resept». Neste steg er å logge seg på med elektronisk ID, (f.eks bankid med kode fra banken). Logg inn på vanlig måte med elektronisk id med fødselsnummer og kode. Når du er innlogget får du oversikt over hvem som er fastlegen din. Du får valgene: Bestill time, forny resept, start e-konsultasjon og kontakt legekontoret. Når du trykker på et av valgene får du mulighet til å få veiledning.